måndag 19 januari 2009

måndag morgon..

Ok, förmiddag då.. Här är allt lugnt, det hade kommit lite snö inatt men förmodar att det smälter bort inom kort...

Till BM i em och jag hoppas det är sista gången även om jag vet att det kan vara 6 veckor kvar, men jag har bestämt att bebis E.. är färdiggräddad nu, så det så.. *trotsig* tyvärr är väl h*n som sina syskon så det är väl bara att vänta och stå ut med sömnlösheten ett tag till ;)

Gorg har hittat sig en fodervärdsfamilj :) hoppas det blir bra. Så skönt att slippa passande och separerande av katter. Han verkar dock långt ifrån redo att para än då han inte ens reagerade över att Lambi fläkte ut sig framför nosen på honom. Det var mycket bättre att sitta i knäet och gosa ansåg han *suck*. Har 2 parningsförfrågningar på honom nu med.

Nu får vi se vad som händer med katterna framöver.. Tiki Tini är ju på tillväxt och vi lurar på att göra en ev. utparning, men det kostar ju både tid och pengar även det.. Borde fota alla katterna på nytt, det var ju ett bra tag sen. Likaså var det ju ännu längre sen som hemsidan uppdaterades, men just nu har jag varken ork eller lust till det.

Arveskåpet står iaf bredvid kakelugnen och innehåller numera vinglas, sprit och torkad brudbukett :)

3 kommentarer:

Mad About sa...

Ja lite foton skulle vara roligt!
Vad har ni för E-förslag då?

Bodil sa...

Jag är också nyfiken på namnförslagen, sådant är ju så kul! :)

Anonym sa...

Spännande att bebis kommer snart, klart hen är färdiggräddad. Det är ju bara det att det är så mysigt inne i mammas mage, vart och skönt och Eris eller Egon har råkat skvallra om hur kallt det är när man kommer ut... ;) *klappa om* Du är jätteduktig!