måndag 26 januari 2009

3 veckor kvar.. typ..

börjar bli rätt less även om jag faktiskt mår riktigt bra :) I helgen slutade vår rund till Växjö med en impulstur till Älmhult där vi köpte en hylla/skötbord för att kunna ha plats för bebiskläder nånstans, vi har ju så sjukt dåligt med förvaring, ny matta och lite dricksglas, och ett tält till katterna då. I Växjö blev det ett duschdraperi till tvättstugans dusch (det förra har katterna... "perforerat" *S*

På vägen till stan var vi även och kikade på ett hus på andra sidan samhället ;)

Elliot har haft sitt livs första LAN. 5 killar i en gäststuga.. Han var rätt mör igår stackaren, hade visst kommit i säng vid 6 på morgonen och upp igen vid 8 *skratt* Nåt säger mig att det inte var sista gången..

Vi var i valet och kvalet om vi skulle satsa på en till spjälsäng men vi kom fram till att nej, det vill vi inte ha så istället har vi beställt hem en vagga av modell "baby ro" till denna lilla vilden, som jag fortfarande anser är färdiggräddad men men, det är ju inte jag bestämmer det. Lever på hoppet att det inte ska gå in i mars iaf :)

På blimamma.se står att läsa:
# Du är gravid i vecka 36+6 (läs mer).
# Bebisen väger c:a 3061 gram. *
# Bebisen är c:a 49.1 cm. *
# Du har klarat av 92% av graviditeten.
# Du har 21 dagar till förlossningen.

Så snart så..
Några nyfikna har frågat om namn... ;) Vi har såklart lite funderingar som vi smakar av (tilltalsnamn då) men när bebis väl är född så märker man ju vad han/hon heter.
Några funderingar är Elora, Edison, Enigma, Edgar..

2 kommentarer:

Samekissen sa...

Elora var ju jättefint. *lägger röst på* Ja för det var väl en omröstning eller hur =)

Bodil sa...

Håller med U, Elora var jättefint!! Och Edison är ju tufft med. :)