fredag 13 februari 2009

fredagen den 13:e

Inte för att man är skrockfull direkt, men visst vore det en bra dag att födas på? *ler*

Kan upplysa om att här händer inget. Så antingen stämmer min teori, dvs det är en kille = kommer punktligt dvs den 17:e. Eller så stämmer Henriks teori om att det är en tjej = kommer x antal dagar efter beräknat, bara för att.. Brås väl på dom envisa systrarna.

Vi har iaf massor med snö :) även om det bara varit Eris som varit ute under sitt sportlov.. Har varit i kontakt med telia och det verkar som att vi inte kan få bredband ALLS ute i Hallatorp. När vi flyttade ut hit fick vi gå ner i hastighet = ingen mer tv... Och nu då antagligen inte ens bredband.. Sen sitter dom och utvecklar och bygger ut sina tjänster... Hur skulle det vara om det någon liten gång satsades på landbygden? Dom har iaf slutat ringa om bredbandstv, tog ju bara en handfull gånger samt att jag mailade kundtjänst och betackade mig för att få samtal kring en tjänst som dom inte ens kan leverera ;)

Värnamo Energi ska visst kunna leverera adsl via telenätet dock (intressant eftersom inte telia kan det?) Dock var det flera tusen i anslutningsavgift + rätt hög månadskostnad. Så vi ska nu kika på mobila alternativ.

4 kommentarer:

Mad About sa...

Du MÅSTE ha bredband!!!

Päivi sa...

Jadå, nån sorts bredband blir det. Troligen ett mobilt sådant men det funkar ju det med :) Fast då skippar vi ju antagligen hemtelefon ;) Används knappt ändå.

Samekissen sa...

Säger som fröken ovan du MÅSTE ha bredband =) Eller menar du på att jag måste lära mig använda telefonen igen *chockad*

Päivi sa...

Som det ser ut så blir det mobilt bredband och det är ju helt klart bättre än inget bredband ;)