måndag 2 februari 2009

090202

Kändes som ett bra datum att fylla år på men... NÄ.. Fortfarande händer här inget ;) Och mamma ringde såklart och undrade om det händer nåt.. Nä, det är 2 veckar kvar till beräknat och fö skulle vi ju säkert föda och inte berätta för nån *elak*

Massor med förvärkar, tyngd och tryck neråt och sönderkickade revben, så ja, rätt less nu men det är ju så det ska vara. Samtidigt är det ju smidigt att veta var bebis är liksom, speciellt nu när vi varit och är förkylda allihop.

blimamma.se säger:
# Du är gravid i vecka 37+6 (läs mer).
# Bebisen väger c:a 3274 gram. *
# Bebisen är c:a 50 cm. *
# Du har klarat av 94% av graviditeten.
# Du har 14 dagar till förlossningen.

Så även om det går över tiden så känns det som att tja.. Max en månad kvar liksom :) Väntar på att bebisvaggan ska komma med, vilket den bör göra närsom.. *otålig*

En på Henriks jobb är gravid och beräknad till veckan efter oss, så där är det visst lite betting på g.. Verkar som att vi är tippade att få först..

Och så var det det där med namn ja... Svårt, svårt..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klappa klappa klappa det GÅR över och du KOMMER inte bli den första där bebis stannar i magen för evigt! ;) Även om det säkert är väldigt mysigt inuti din mage. Bebis kommer snart lessna på att kicka revben utan vilja kräkas och dreggla på din morsa istället. Dessutom kommer bebis tycka det är för trångt i magen då det är dags att börja öppna förskolan, dessutom pinsamt att ha morsan med på såna ställen.

Kram kram

Anonym sa...

Inte på DIN morsa, på SIN morsa så klart!