tisdag 18 januari 2011

slutspurten eller?

Det borde vara slutspurt iaf, men händer inte så mycket. Jag har så svårt för att packa ner litegrann, för det blir så hattigt, så torsdag kväll och fredag dag blir det på riktigt istället.. Då blir det packa ner rubbet på en gång så det sedan kan flyttas i helgen.

Vi var ut till Skaverås i helgen igen och jag pulsade igenom lårhögt med blötsnö *puh* För skulle kolla av första hagen. Vi behöver ha i några nya stolpar och lite tråd och sedan dra upp det till ligghallen. Mer än så var det inte och det var ju bra :)

Tyvärr har vi ju ingen barnvakt till dom 3 yngsta men tonåringarna är ju hemma som väl är så det ska lösa sig ändå, hoppas jag iaf...

Så det blir en helg med fullt upp, hämta hästfoder samt packa ner huset torsdag/fredag, köra saker och ordna till hagen samt strö upp hallen så vi kan flytta dit på lördagen och sen var planen att hästarna ska köras dit söndag fm, så dom får lite tid innan det blir mörkt.

Sedan får nästa vecka läggas på att måla och bli inflyttade i det nya. På onsdag gör Henrik sin sista dag på Fameco och på torsdag åker Henrik och Elliot till Stockholm för att förhoppningsvis ha med 2 katter hem på fredagen :) (ja, Elliot ska på konsert på torsdag kvällen)

Inga kommentarer: