tisdag 4 januari 2011

resumé över 2010

Så vad hände 2010? Livet gick sin gilla gång här i Hallatorp.


I trettonhelgen kom Isis hem, en honkatt som flyttade till en uppfödare som kattunge för flera år sedan. Fick chansen att ta hem henne igen och eftersom jag vill ha kvar vitt så nappade jag såklart.


Sedan fick Elina högt önskade råttor i födelsedagspresent, som vi hämtade från en uppfödare i Halland.


Min allra finaste Lambi fick juvertumör som växte i en rasande takt och brast så hon fick somna in *saknar och gråter* Här en av de sista bilder som togs någon vecka innan.

Mars och Isis fick varsin kull med 3 ungar som flyttade ut under sommaren, förutom Millimina som fck stanna kvar här hemma.



Vi blev med häst efter ett alldeles för långt uppehåll. Bruna Shippa är min knäppa, vackra häst och svarta Curre är en pensionerad tävlingsponny som vi har på foder.


Eris slängde stödhjulen


Kronprinsessbröllopet firades med kattforumfest. Jättekul var det!


Barnen åker ståndmässigt till och från bad nere hos farmor och farfar i Björkenäs.


lite bad blev det där med


Riina badar dock inte


Det har även provats på kanot


Råttorna fick ytterligare 2 kompisar


under hösten hade vi (och grannarna) grisar på matning och tillväxt. Dom blev sedan i sin tur mat åt oss, katter och hundar.


Vi hittade ett nytt boende där vi inte har grannar nära inpå, kan ha hästarna hemma och har möjlighet att återigen ha höns (har även blivit lovad ankor och vaktlar)


Kattgänget är åtta stycken.


Det blev vinter...

lucia... (Elina nere till vänster)


och jul.....




Lagom till jul fick Henrik erbjudande om nytt jobb och han sade upp sig lagom till nyår, som firades hemma i lugn och ro med vin, bubbel och god mat (och dåliga filmer på tv). Vilken julklapp och slut på förra året som känts rätt motigt. Elina i sin tur flög till Storbritannien och pojkvännen där hon även firade nyår.

Nu siktar vi på ett lyckosamt 2011 som medför flytt till ny adress om ~2 veckor till en början iaf. Vi kommer få hem en liten Cornish Rex-tös och vi ska göra ett sista försök att para Cleo. Riina ska röntgas och paras fram i vår/sommar om allt vill sig väl.

1 kommentar:

Samekissen sa...

Jag hoppas att du och dina får ett underbart 2011 =)