söndag 16 maj 2010

söndagen den sextonde maj *dravel*

Är det idag och har såna kval kring hästarna. Grannen där dom står ändrar ju sig hela tiden och där händer INTE ens det hon själv sagt ska hända/göras vilket medför att vi inte kan ta tag i och göra det vi vill göra för att få det trevlig/are *sliter mitt hår* Den enda fördelen med att ha dom där är just närheten, billigt men vad har det för betydelse när inget ingår, inte ens ström i hagen om dom inte går med "sommarhästarna".

Var och tittade på ett ställe 9 km bort där vi kan få dom uppstallade på en gård, med 7 boxar, för lite mer än dubbelt så mycket. Där är enda nackdelen att det är en bit bort, men å andra sidan är stallet fint och fräscht och godkänt. Det ingår utsläpp och fodring 4 ggr/dag på vardagar (utsläpp och morgonfodring på helger) och det finns ridhus, ridbana, bra hagar och stort varierat sommarbete. Även hö/hösilage samt halm/torv finns på plats att köpa.

Men som sagt... Avståndet.... Det är ett stort aber, helt klart *suckar vidare*

Sen finns ju alternativet att leta oss vidare, men vi trivs ju här, så det går väl mer eller mindre bort. Eller lägga ner hästarna innan man fastnat i det helt? Häst är kanske inte för mig/oss helt enkelt?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Träligt! :(

Päivi sa...

Nä, vi har bestämt oss och det kommer bli jättebra!